Digitalna kompanija sa 
kompletnom uslugom

Nudimo jedinstvena rešenja za vaše poslovanje

Ko smo mi

Dobrodošli u SODEWE, digitalnu agenciju koja pruža punu uslugu specijalizovanu za razvoj softvera i aplikacija, grafički dizajn, veb dizajn i razvoj, marketing i SEO. Strastveni smo u tome da pomognemo preduzećima da uspeju u digitalnom prostoru pružajući prilagođena rešenja koja su prilagođena njihovim jedinstvenim potrebama i ciljevima.

U SODEWE-u razumemo važnost snažnog prisustva na mreži na današnjem visoko konkurentnom tržištu. Naš tim stručnjaka kombinuje svoje znanje i veštine kako bi kreirao efikasne strategije koje podstiču saobraćaj, povećavaju konverzije i poboljšavaju povraćaj ulaganja.

Bilo da vam je potrebna nova veb lokacija, mobilna aplikacija ili kompletna strategija digitalnog marketinga, imamo stručnost da pružimo visokokvalitetne rezultate koji prevazilaze vaša očekivanja. Naš cilj je da vam pomognemo da ostvarite svoje poslovne ciljeve pružanjem najboljih mogućih rešenja koja zadovoljavaju vaš budžet i vremenski okvir.

Naše usluge

Razvoj softvera i aplikacija
Specijalizovan je za kreiranje prilagođenih rešenja za preduzeća i pojedince. Dizajniramo, razvijamo i primenjujemo visokokvalitetni softver i mobilne aplikacije prilagođene jedinstvenim potrebama naših klijenata. Naš tim iskusnih programera koristi najsavremeniju tehnologiju za kreiranje intuitivnog softvera prilagođenog korisniku, obezbeđujući besprekorno korisničko iskustvo.
Grafički i štamparski dizajn
Naša usluga grafičkog i štamparskog dizajna nudi vizuelno zapanjujuća i profesionalna dizajnerska rešenja. Od vizitkarti do bilborda, naš tim kreira privlačne dizajne koji prenose poruku brenda naših klijenata. Koristimo najnoviji softver i tehnike za dizajn za kreiranje visokokvalitetnih dizajna spremnih za štampu koji će sigurno ostaviti uticaj.
Dizajn i razvoj veb sajtova
Pravimo prilagođene, moderne i jednostavne veb stranice. Radimo sa našim klijentima na dizajnu i razvoju veb lokacija koje odražavaju njihov brend i prilagođene njihovim specifičnim potrebama. Naš tim stručnih programera koristi najnovije tehnologije za kreiranje brzih i brzih veb lokacija koje su optimizovane za pretraživače i pružaju odlično korisničko iskustvo.
UI/UX dizajn
Kreiramo intuitivno i privlačno korisničko iskustvo za digitalne proizvode. Dizajniramo interfejse koji su i estetski prijatni i funkcionalni, sa fokusom na upotrebljivost i pristupačnost. Naš tim blisko sarađuje sa klijentima kako bi razumeo njihove korisnike i kreirao dizajn koji zadovoljava njihove potrebe, što rezultira većim zadovoljstvom i angažovanjem korisnika.
Brending i Marketing
Pomažemo preduzećima da kreiraju i promovišu svoj brend identitet. Razvijamo snažnu strategiju brenda koja odgovara vašoj ciljnoj publici. Naš tim kreira ubedljive marketinške materijale i kampanje koje grade svest o brendu i podstiču rast poslovanja. Koristimo pristup zasnovan na podacima kako bismo osigurali da je marketing efikasan i daje rezultate.
Spoljna saradnja
Pružamo isplativa rešenja za preduzeća koja žele da angažuju zadatke. Nudimo pristup grupi obučenih profesionalaca koji mogu pomoći u različitim zadacima kao što su grafički dizajn, održavanje i kreiranje veb stranice, kao i podrška. Pružamo prilagođena rešenja za spoljne poslove koja vam pomažu da pojednostavite svoje poslovanje, smanjite troškove i povećate efikasnost.
SEO revizija i strategija
Naša SEO usluga poboljšava vidljivost na mreži, usmeravajući saobraćaj ka veb lokacijama klijenata. Analiziramo sajtove za mogućnosti optimizacije i kreiramo prilagođene strategije, uključujući optimizaciju na stranici, izgradnju linkova i kreiranje sadržaja. Pratimo i izveštavamo o napretku SEO za klijente kako bismo obezbedili efektivne rezultate.
Google AdWords
Naše prilagođene AdWords kampanje optimizuju pretraživače i društvene medije kako bi dosegli željenu publiku, povećavajući promet i konverzije. Koristimo napredne tehnike ciljanja i kontinuirano praćenje kako bismo osigurali efikasnost, isporučujući izveštaje za kampanje klijenata.
AI (Veštačka inteligencija)
Nudimo prilagođena AI rešenja sa mašinskim učenjem, obradom prirodnog jezika i kompjuterskim vidom. Naš tim razvija aplikacije vođene veštačkom inteligencijom kako bi poboljšao efikasnost, automatizovao procese i omogućio prediktivnu analitiku. Stalna podrška osigurava da su AI rešenja klijenata efikasna i skalabilna.

Mi smo digitalna agencija sa kompletnom uslugom koja postiže ciljeve naših klijenata kroz stratešku primenu dizajna i tehnologije.

Brojke govore...

700

+

Završenih projekata

12

+

Projekata u toku

15

+

Godina iskustva

600

+

Klijenata

Contact Us

London, United Kingdom

13339947
71-75 Shelton Street, London
+44 7883 308896
office@sodewe.co.uk

Belgrade, Republic of Serbia

21672076
Belgrade, Republic of Serbia
+381 677 017 018
office@sodewe.com
apartmentenvelopemap-markersmartphonecrossmenu